четвъртък, 25 юни 2009 г.

Много хубаво не е на хубаво казват старите хора... затова с хубавото винаги има нещо черничко за разкош. От една страна може да си щастлив, да ти се случват нещата, които искаш и за които се бориш. Казано иначе - да се чувстваш добре в кожата си. От друга страна да се наложи да направиш някои генерални промени в този иначе така приятен и лек живот. Тъкмо изкачиш поредното високо стъпало и ти се налага да погледнеш нагоре, защото следващото е по-високо и от теб. Ще направиш промените, а колко големи ще са всъщност те? Колко сериозен трябва да станеш и ще се запази ли онази усмивка с привкус на дете... Понякога е хубаво да има промяна без промяна. :)))

Остава единствено да се изкачиш на следващото стъпало. Може пък по-следващото да се окаже почти равно. :)

8 коментара:

 1. Хахаха! Не се женя! Много моля :р))))

  ОтговорИзтриване
 2. Лондон значи,а!!!
  Като си оставиш багажа в хотела или там където си отседнала, слез в най-близкия pub, пий 1-2 бири, честно казано не са нищо осбенно в сравнениес чешките, но все пак, да се знае че си влизала и на такова място. После като отидеш някъде в Soho, пак може да повториш и потретиш процедурата, някъде където има жива музика и да хапнеш нещо китайско в чайна таун. Та щом си в сохо, можеш да си помоташ по Lester square и да отскочиш да погледаш улични артисти около covent garden или да отидеш на предстваление в близката опера:))от там в British muzeum. където можеш да прекараш една цяла седмица, ако искаш може и повече:))
  Така или иначе ще отидеш дa се разходиш по Oxsford и Regent street, там малко шопинг и без това сега започнаха намаленията. Bлизо до Piccadily circus e художествената академия, а също и Carnaby i Bond street, където е приятно за разходка и има лъскави магазини.
  Музеите и галериите са безплатни, за радост не е като в Париж. Не пропускай националната галерия на Trafalgar square, там също може да прекараш няколко дни
  Разходка по Темза от Lambeth do Tower bridge или обратно, това включва и парламента и часовника и виенското колело и улични изпълнители и тълпи от туристи.
  Нотинг хил или по-точно, Porto bello, там където има кадри от филма, пазарната уличка, но в събота.
  Един хубав парк, не е толкоз Hyde park, колкото Hampstead head красив, огромен парк малко на север и има чудесна панорама към половината Лондон, с Кenwood haus където също има снимани сцени от прочутия Нотинг хил, а тези дни там ще има концерти на открито,даже мисля да ходя на Джипси Кинг:))...и още един куп неща които може и трябва да се посетят, зависи от бюджета, настроението и с колко време разполагаш

  ОтговорИзтриване
 3. Много приятна разходка описа, благодаря :)

  ОтговорИзтриване
 4. Blackbird singing in the dead of night
  Take these broken wings and learn to fly
  All your life
  You were only waiting for this moment to arise.

  Blackbird singing in the dead of night
  Take these sunken eyes and learn to see
  All your life
  You were only waiting for this moment to be free.

  Blackbird fly Blackbird fly
  Into the light of the dark black night.

  ОтговорИзтриване
 5. Maria

  your old friend Deepak :)

  you can visit my photo blog :)

  ОтговорИзтриване
 6. Всеки път на това място впечатленият съм аз. Поздрави.
  Петър

  ОтговорИзтриване